Bestill time hos fotograf

Ønsker du å bestille time hos fotograf?
Ta gjerne kontakt, så kan vi skape nydelige portretter sammen!

Bestill booking

Skap Evige minner

Barn er unike og vakre i alle aldre, og fortjener å se seg selv og huske hvordan de var når de var yngre, og ikke minst for oss foreldre som dessverre begynner å glemme hvor søte de var da de var i treårstrassen eller tannløse skolebarn.

Og ikke minst er det enda mer gøy man kan gjøre med større barn og man kan skape vakre Fine Art-bilder. Barnebilder kan tas både i studio eller ute i naturen. Utebilder blir best når barnet er gammelt nok til å sitte selv.

Fang Babyens stadier

Når barnet er ca. 3 måneder gammelt, har det begynt å få god øyekontakt og er lett å få til å smile. De kan ligge på magen og holde hodet oppe, og vi kan variere posisjoner.

Når babyen er rundt 6 måneder kan de sitte selv og er veldig stolte av det! De klapper i hendene, kan stå i krypeposisjon og er utrolig sjarmerende. De er stort sett veldig tillitsfulle i denne alderen, og lett å få til å smile og er med på det meste.

Ett år er en klassiker. De fleste har ettårsbilder av seg selv, og det er ganske så spesielt å feire sin første bursdag. Barnet kan som oftest stå og gå selv, og er nysgjerrige og lekne. Her kan vi også gjøre en cake smash hvor vi pynter et eget oppsett, og barnet får sin første bursdagskake helt for seg selv.

Hva må vi ha med?

Dere trenger ikke å ta med noe, med mindre det er noe spesielt dere ønsker skal være med på bildene.

Jeg har alt vi trenger til fotograferingen, inkludert små luer, hårbånd, klær, tepper, svøp, pynt, blomster, bakgrunner, interiør, esker og kurver. Sammen finner vi ut hvilken stil og farger dere vi ha på bildene.

Hva koster det?

Fotorgraferingsprisen inkluderer tiden det tar å fotografere, lån av alle props, tepper, klær, hårbånd og pynt vi trenger til fotograferingen, samt visningstime der dere får komme å se på bildene og jeg hjelper dere å velge riktige produkter. Studioet er godt oppvarmet og jeg setter av dagen til dere, slik at vi har all den tiden vi trenger til å oppnå det resultatet du ønsker.

Bildene og produktene kommer i tillegg, og varierer i pris basert på størrelse og utførelse. Se egen prisliste for produkter

profesjonelle bilder

Gravidbilder anbefaler jeg at blir tatt når du er mellom uke 29-35. Det er individuelt hvor fort magen begynner å bli godt synlig, men samtidig er det ikke lurt å vente for langt ut i svangerskapet da det begynner å samle seg en del vann i kroppen og ansiktet.

Er det noe jeg angrer på så er det at jeg ikke fikk tatt profesjonelle gravidbilder under mine tre graviditeter. Jeg har ingen bilder der jeg faktisk ser hvor flott jeg egentlig var da jeg var gravid. Kroppen er i en kjempeforandring og man har en naturlig flott utstråling.

Gravid dame og barn

Med min hjelp kan du stråle litt ekstra

Det er min jobb å få deg til å føle deg komfortabel foran kamera, guide deg og posere deg i flotte posisjoner. Jeg lover å gi deg en fin opplevelse og lage nydelige tidløse portretter som du vil sette pris på for alltid.

Målet vårt er å feire deg, det mirakuløse livet i deg, og fange det i portrettet, essensen av din skjønnhet og følelser mens du venter på fødselen til den største gaven du noensinne vil motta

Gutt leker med bil

Skreddersydd opplevelse

Alle gravidfotograferinger er skreddersydd spesielt for deg med ulike kunstneriske lysoppsett, locations eller bakgrunner, positurer og stilendringer. Økten din er personlig for å få deg til å se og føle deg elegant og forlokkende, samtidig som den gir nydelige, tidløse bilder du kan glede deg over i mange år fremover. Vi vil samarbeide tett med deg om dine ideer, forventninger og vil sørge for at din visjon blir en realitet.

Garderobe

Jeg har et vakkert utvalg av silkedraperinger, i tillegg til fantastiske mammakjoler, figursydde kjoler og blondekjoler som du kan låne under fotograferingen. Når økten er bestilt, kontakter vi deg, og kommer med forslag til hvordan du forbereder deg til den spesielle dagen.

Retouching

Komplett profesjonell retusjering er inkludert i økten, og du trenger ikke å bekymre deg for små ufullkommenheter som urenheter og visse kroppskonturer. Vi spesialiserer oss på den mest omfattende og detaljerte redigeringen og vil fortrylle og forvandle bildet til imponerende kunstverk.

Anne Tove Ørke Photography

Normannsgata 5a
0655 Oslo

 

Kontaktinformasjon

920 19 897
annetoveorkephotography@gmail.com

 

Åpningstider

Man-fre: 09:00-16:00

hCaptcha