Info og priser

Gode minner i høykvalitets utførelse

Vakre, tidløse portretter

Har du mange bilder liggende inne på telefonen og PC-en din? Vet du hvor du skal lete for å finne fram til bildene dine? Hvordan ønsker du å se bildene dine om 10-20 år?

Jeg hjelper dere til å finne det rette produktet for dere, slik at du enkelt kan ta fram albumet fra hyllen og vise barna dine, eller glede deg over bildet på veggen hver gang du går forbi.

Kontakt meg for mer informasjon og planlegging av din type fotografering.

Kontakt meg

Personlig tilpassede bilder

Profesjonell fotografering er en investering og jeg vil hjelpe deg hvert steg på veien, fra planlegging, styling og location til fotograferingen, og fram til endelig levering av bildene dine, slik at bildene blir akkurat slik du hadde tenkt. Jeg vil personlig hjelpe deg med å finne bilder og innramming som passer stilen i ditt hjem. Jeg har mye erfaring med å velge hvilke fotografier som egner seg for vegg eller album. Min erfaring og kunnskap vil gjøre bildevalg enklere for deg, og du vil sitte igjen med bilder du elsker.

Fotografering

Som foreldre gjør vi mange nødvendige investeringer i våre barns fremtid. Få av disse tingene vil gi deg så mye glede som de dyrebare bildene du vil ha stor glede av når barna har vokst opp. Etter min mening er profesjonell fotografering en annen nødvendig investering, og en som vil gi et bredt smil i årene som kommer, både for deg og dine barn. Jeg er her for hjelpe deg med å fange disse varige minnene fra de utrolige stadiene i barnas reise til voksen alder.

Gravid kvinne i kornåker

Gravidfotografering
 2.300,-

Baby i kurv

Nyfødtfotografering
 2.500,-

Tre jenter i hvite kjoler søskenfotografering

Baby / Barnefotografering
 2.000,-

Som studiofotograf hjelper jeg deg med alt fra fotograferingen til det få ferdig profesjonelle resultater som album og forstørrelser. Det ligger minst like mye kompetanse i det å fremstille produktene som i selve fotograferingen. Fotograferingen er bare en liten del av jobben. Det er først når bildene er tatt at den virkelige jobben begynner.

Når bildene dine er ferdig retusjert, kommer dere så tilbake til en avtalt visningstime, og det er her du velger dine bilder og produkter. Det finnes mange fine produkter å velge mellom, og en visningstime er avgjørende for at jeg skal kunne hjelpe dere fram til et profesjonelt resultat som passer for dere.

Her ser du et utvalg av noen av de produktene du har mulighet til å velge mellom. Dette er mine håndplukke eksklusive fotoprodukter som er laget av aller ypperste kvalitet, som tåler tidens tann og vil vare i generasjoner.

Story Box

Velg de bildene du elsker og vil beholde i en eksklusiv bildeboks med bildene dine nydelig printet og montert i passepartout istørrelse 20 x 25 cm. Her kan du bla gjennom bildene som et slags album, ha favorittene stående framme, slik at du kan se dem hver dag, eller ramme inn de du ønsker å ha de på veggen.

Boksene kommer i forskjellige utforminger, du velger selv din favoritt. 

Baby sover med hånden på kinnet

Story Box 6 bilder
 7.500,-

Baby sover med hånden på kinnet

Story Box 12 bilder
Priser fra kr. 12.000,-

Baby sover med hånden på kinnet

Story Box 25 bilder
 15.000,-

Wall Art

Hvis du ønsker Wall Art til ditt hjem er du på rett plass

Målet med fotografering hos oss er ikke bare å skape de bildene av barna dine som du alltid har ønsket deg., men også lage et bilde du med stolthet vil henge opp i hjemmet ditt. Vi begynner alltid å jobbe med hver familie med sluttproduktet i tankene. Å starte portrettprosessen betyr først å se på hva sluttresultatet blir. Hvor har du tenkt å vise portrettene dine? Hvilken stil har du i hjemmet? Hvilke farger tiltrekkes du av? Hvordan vil du se disse bildene om 5, 10, eller 20 år? Hvis vi stiller disse spørsmålene i starten, ender vi alltid opp med et godt resultat som gir deg akkurat det du drømte om.

Innrammingen eller utformingen av portrettene dine kan være med på å gi en WOW-effekt til bildet. Velg den utformingen og stilen som passer best til ditt hjem. Det er samme pris uansett om man velger innrammet med ramme, glass og passepartout, art wood-plate eller bilder i collage. Jeg har mange lekre rammelister man kan velge mellom, og kvaliteten på bildene er så høy at de vil vare i generasjoner.

Jeg hjelper dere til å finne riktig bilde og størrelse til din vegg og møblement.

Wall Art Mini

30 x 40 cm
 4.500,-

Wall Art Small

40 x 50 cm
 5.500,-

Wall Art Medium

50 x 60 cm
 6.900,-

Wall Art Standard

60 x 80 cm
 8.300,-

Album

Nydelige album med tykke albumsider og print av høy kvalitet. Her kan du få navn og fødselsdato eller bilde på cover. Dette er en fantastisk gave å gi videre til barnet ditt, kanskje den dagen de selv får barn.

Triplex Album

 3.400,-
3 bilder 18 x 18 cm

Classic Album

 11.900,-
20 bilder 20 x 20 cm

Lin Mini Album

 4.600,-
8 bilder 15 x 15 cm

Lux Album

14.000,-
20 bilder 25 x 25 cm

Memory  Album

8.400,-
10 bilder 20 x 20 cm

Fine Art Album

18.000,-
30 bilder 25 x 25 cm

Art BLOCK Modules

Sett sammen favorittbildene dine til en collage på vegg. Art Plates er stilrene og et elegant alternativ uten innramming som setter bildet i fokus. Bildene blir printet på høykvalitetspapir og montert på plater slik at de kommer ut fra veggen. Her er det mange spennene oppsett å velge mellom og man kan inkludere flere bilder. Du kan velge mellom Art Plates eller Art Plates Wood som har en litt rustikk overflate med slipte trekanter.

Art Block Modules Small

Priser frakr. 8.000,-

Art Block Modules Medium

Priser fra kr. 11.000,-

Art Block Modules Large

Priser fra kr. 15.000,-

Pakketilbud

Small
 kr. 7000,-

Wall Art 30x40 cm
4 gavebilder med passpartout 20x25 cm
App for 4 utvalgte bilder

---------------------------------------

+ Digitale filer
kr. 2.500,-
4 høyoppløselige digitale filer

Ordinær verdi kr. 11.500,-)

Medium
 11.000,-

Story Box eller album med 10 bilder
2 gavebilder med passpartout 20x25 cm
10% rabatt på bilder til vegg
App for utvalgte bilder

---------------------------------------
+ Digitale filer
kr. 2.500,-
10 høyoppløselige digitale filer

(Ordinær verdi kr. 22.550,-)

Standard
Priser fra kr. 14.900,-

Story Box eller album med 20 bilder
3 gavebilder med passpartout 20x25 cm
20% rabatt på bilder til vegg
App for utvalgte bilder

---------------------------------------

+ Digitale filer
kr. 2.500,-
20 høyoppløselige digitale filer

(Ordinær verdi kr. 31.050,-)

Deluxe
Priser fra kr. 17.900,-

Story Box eller album med 30 bilder
3 gavebilder med passpartout 20x25 cm
Wall Art 30 x 40 cm
20% rabatt på bilder til vegg
App for alle bilder
---------------------------------------

+ Digitale filer
kr. 2.500,-
30 høyoppløselige digitale filer

(Ordinær verdi kr. 47.000,-)

Digitale filer

Aldri før er barna våre blitt så fotografert som nå og allikevel er det mange barn som vokser opp uten å ha bilder fra barndommen. Jeg blir så ofte kontaktet fra fortvilte kunder som oppdager at harddisken ikke virker lengre og at de har mistet barnebildene. Heldigvis kan jeg hjelpe dem med bildene jeg har tatt, men jeg får ikke poengtert godt nok hvor viktig det er å printe bilene sine. Digitale filer kan gå tapt.

Printede fotografier er den eneste sikre måten å arkivere dine vakre minner på. En digital fil kan bli korrupt, og da er bildet borte for alltid. Har du investert i en profesjonell fotografering, fortjener du å få et profesjonelt produkt med høy kvalitet også! Du vil aldri kunne oppnå den samme kvaliteten ved å printe selv. Min erfaring er at digitale bilder blir liggende glemt i en skuff på en USB. Jeg vil derfor hjelpe deg med å få bildene opp på vegg, i et album eller der du synes bildene hører hjemme.

Grunnpakke digitale filer

6 filer for kr. 7.000,-
Bilder utover dette er kr. 650,- pr. stk.

Gaveartikler

Gaveprint kr. 450.-
Gaveprint innrammet kr. 650,-

Dere kan velge mellom to betalingsmåter:

Kortterminal: 50 % ved bestillingen, resten ved levering.
Rentefri delbetaling: Opp til tre måneder. Første avdrag på visningstimen.