Gravidfotografering

Et minne fra tiden som gravid

profesjonelle bilder

Gravidbilder anbefaler jeg at blir tatt når du er mellom uke 29-35. Det er individuelt hvor fort magen begynner å bli godt synlig, men samtidig er det ikke lurt å vente for langt ut i svangerskapet da det begynner å samle seg en del vann i kroppen og ansiktet.

Er det noe jeg angrer på så er det at jeg ikke fikk tatt profesjonelle gravidbilder under mine tre graviditeter. Jeg har ingen bilder der jeg faktisk ser hvor flott jeg egentlig var da jeg var gravid. Kroppen er i en kjempeforandring og man har en naturlig flott utstråling.

Gravid kvinne i gjennomsiktig hvit kjole

Med min hjelp kan du stråle litt ekstra

Det er min jobb å få deg til å føle deg komfortabel foran kamera, guide deg og posere deg i flotte posisjoner. Jeg lover å gi deg en fin opplevelse og lage nydelige tidløse portretter som du vil sette pris på for alltid.

Målet vårt er å feire deg, det mirakuløse livet i deg, og fange det i portrettet, essensen av din skjønnhet og følelser mens du venter på fødselen til den største gaven du noensinne vil motta

Gravid kvinne foran hvit bakgrunn

Skreddersydd opplevelse

Alle gravidfotograferinger er skreddersydd spesielt for deg med ulike kunstneriske lysoppsett, locations eller bakgrunner, positurer og stilendringer. Økten din er personlig for å få deg til å se og føle deg elegant og forlokkende, samtidig som den gir nydelige, tidløse bilder du kan glede deg over i mange år fremover. Vi vil samarbeide tett med deg om dine ideer, forventninger og vil sørge for at din visjon blir en realitet.

Garderobe

Jeg har et vakkert utvalg av silkedraperinger, i tillegg til fantastiske mammakjoler, figursydde kjoler og blondekjoler som du kan låne under fotograferingen. Når økten er bestilt, kontakter vi deg, og kommer med forslag til hvordan du forbereder deg til den spesielle dagen.

Retouching

Komplett profesjonell retusjering er inkludert i økten, og du trenger ikke å bekymre deg for små ufullkommenheter som urenheter og visse kroppskonturer. Vi spesialiserer oss på den mest omfattende og detaljerte redigeringen og vil fortrylle og forvandle bildet til imponerende kunstverk.