Om meg

Gode minner som varer i generasjoner

Unik fotoopplevelse

Jeg har et koselig fotostudio på Kampen i Oslo sentrum. Jeg har mange års erfaring og spesialisering innen gravid-, nyfødt-, baby- og barnefotografering, Hos meg får du en unik fotoopplevelse hvor vi gjør minnene dine om til vakre portretter. Det er disse bildene vi sitter igjen med. Bilder som tar deg tilbake til de gode stundene og milepælene i familiens liv.

Prisvinnende fotograf

Da jeg ble mor oppdaget jeg tidlig hvor viktig det var for meg å ta vare på alle minnene og stadiene mine barn gikk gjennom.

Selv om jeg har utdannelse som fotograf og jobbet med det, oppdaget jeg hvor vanskelig det var å gjenskape akkurat den følelsen om hvor små de var da de var nyfødt og etter hvert hvor vanskelig det kunne være å fange dem i akkurat det gode øyeblikket der de var seg selv og slik jeg ønsket å huske dem. Jeg bestemte meg derfor å fordype meg i nyfødt- og barnefotografering og reiste for å ta kurs og workshops med internasjonale anerkjente fotografer som jeg var inspirert av, og så opp til. Jeg har siden det fått mer en 10 års erfaring og vunnet flere priser innen internasjonale fotokonkurranser.

Som mamma til mine tre barn ser jeg hvor verdifulle bildene av dem når de var små er, hvor fort tiden går og hvor stor glede det gir både dem og meg å kunne se og mimre tilbake. Og det gjør meg lykkelig å tenke på hvor mange andre familier jeg har hjulpet til å ha samme mulighet til å fryse tiden litt og skape evige minner for dem i form av vakre tidløse portretter av barna deres.

Hva sier kundene?

Vi har varmt anbefalt Anne Tove Ørke videre til venner

Vi har vært svært godt fornøyd med Anne Tove Ørke. Hun lager en god atmosfære slik at både barn og voksne er rolige og føler seg ivaretatt. I studioet har hun et stort lager med rekvisitter. Hun respekterer de voksne sine ønsker for stil og er flink til å komme med innspill på hva som kan gjøre bildene bedre. Hun har hatt stor forståelse for bleieskift, barn som ikke

har ønsket å samarbeide og barn som har hatt behov for mat. Vi har slappet helt av de gangene vi har vært der, og har stolt fult og helt på at Anne Tove Ørke skaper unike bilder.

Vi har vært strålende fornøyd og har flere av bildene på veggen hjemme. Vi har brukt de både til julekort og som takkekort. Vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra venner og bekjente som har sett bildene og vi har varmt anbefalt Anne Tove Ørke videre til venner.

Linda

Hun tilnærmer seg barna under fotograferingen på en leken måte

Vi har vært kunder hos Anne Tove Ørke gjennom nyfødt og ettårsfotografering av våre to barn. Under fotograferingen satte hun av en hel dag til oss, slik at vi hadde god tid.

Hun sendte bilder til visning til avtalt tid, og vi har bestilt flere bilder, album og julekort hos henne. Anne Tove er varm og imøtekommende både ovenfor barna og oss voksne.

Hun tilnærmer seg barna under fotograferingen på en leken måte, og hun fremstår som en dyktig fotograf! Vi er veldig fornøyde med bildene og helhetsopplevelsen hos henne, og vi anbefaler henne på det varmeste!

Anne Helene & Bjørn

En profesjonell og dyktig fotograf som brenner for faget sitt

Anne Tove Ørke har fotografert mine tre barns nyfødtfotografier og ettårsbilder, samt søskenfotografering. Anne Tove Ørke er en profesjonell og dyktig fotograf som brenner for faget sitt, er hyggelig og imøtekommende, strekker seg langt for å tilrettelegge for kundene sine, og har alltid levert produkter i henhold til avtaler og kvalitet.

Karen