Nyfødtfotografering

Et studio designet for kreativitet

La begynnelsen aldri ta slutt

Plutselig kommer en helt ny person inn i livet ditt – så liten, og samtidig helt fantastisk komplett.  De små hendene som tar tak i din hånd for første gang, små negler på tærne, øyenvipper som spretter frem, og de silkemyke hårlokkene. Man blir helt fascinert av hvor nydelig barnet er skapt. Samtidig er alt superintenst og de altoppslukende vakre øyeblikkene blir tåkete og erstattet av nye. Med barnet konstant i armene, opplevde jeg at det var vanskelig å få tatt de bildene jeg i etterkant hadde ønsket at jeg hadde. Ammetåke, nye søvnrutiner og et babyspråk du enda ikke forstår, tar ofte hele fokuset ditt.

Etter bare noen uker er mye forandret. De er mer våkne, får en personlighet og skaper en ny kontakt med deg og ser annerledes ut for hver dag som går.

De vokser jo så ufattelig fort! Derfor er det viktig å ta bildene av den flyktige nyfødttiden.

Baby ser på fotograf

Hvem kan være med?

Søsken og foreldre kan selvfølgelig være med på noen bilder. Det er ikke alltid man føler seg vel rett etter en fødsel, men det er bare én gang i livet babyen din er så liten, og i ettertid vil du elske å ha det bildet. Ikke minst vil dette bildet bety mye for barnet ditt med tiden.

undefined

Når bør du bestille time?

For å kunne garantere plass er det best å bestille fotografering før babyen er født. Det er aldri for tidlig å bestille. Jeg noterer termindato, og når babyen er født avtaler vi fotografering. Babyen begynner å forandre seg etter bare noen dager, så For å kunne fange øyeblikkene fra den første tiden med best resultat, anbefaler vi derfor at nyfødt bilder blir tatt innen de 14 første dagene etter fødselen. Da sover babyen fremdeles så tungt at det er lettest å flytte dem til ulike posisjoner.

Baby sover på mintgrønt pledd

Sikkerhet

Jeg har fordypet meg i nyfødtfotografering gjennom internasjonale og anerkjente fotografer, og har over 10 års erfaring med å håndtere nyfødte.

Slik kan du være trygg på at det mest dyrebare du har er i trygge hender.

Hos meg kan du lene deg godt tilbake i stolen og ta en pustepause fra den nye tilværelsen. Ditt barns sikkerhet er det viktigste for meg under en fotografering.

Kontakt meg

Hva må vi ha med?

Dere trenger ikke å ta med noe, med mindre det er noe spesielt dere ønsker skal være med på bildene.

Jeg har alt vi trenger til fotograferingen, inkludert små luer, hårbånd, klær, tepper, svøp, pynt, blomster, bakgrunner, interiør, esker og kurver. Sammen finner vi ut hvilken stil og farger dere vi ha på bildene.

Hva koster det?

Fotorgraferingsprisen inkluderer tiden det tar å fotografere, lån av alle props, tepper, klær, hårbånd og pynt vi trenger til fotograferingen, samt visningstime der dere får komme å se på bildene og jeg hjelper dere å velge riktige produkter. Studioet er godt oppvarmet og jeg setter av dagen til dere, slik at vi har all den tiden vi trenger til å oppnå det resultatet du ønsker.

Bildene og produktene kommer i tillegg, og varierer i pris basert på størrelse og utførelse. Se egen prisliste for produkter