top of page

BABY

fototgrafering

Fra 3mnd til 1år

Det er mange milepæler barnet ditt skal gjennom det første året, og baby fotografering kan utføres når som helst. Uansett alder så har alle sin sjarm og særpreg!

 

Når barnet er ca 3mnd har det begynt å få god øyekontakt og lett å få til å smile, de kan ligge på magen og holde hode oppe og vi kan variere posisjoner.

Rundt 6mnd kan de sitte selv og er veldig stolte av det! De klapper i hendene, kan stå i krype posisjon og er utrolig sjarmerende. De er stort sett veldig tillitsfulle i denne aldrene og lett å få til å smile og er med på det meste.

1år er en klassiker, de fleste har 1års bilder av seg selv, og det er ganske så spesielt å feire sin første bursdag. Barnet kan som oftest stå og gå selv og er nysgjerrige og lekne. Her kan vi også gjøre en Cake Smash hvor vi pynter et eget oppsett og barnet får sin første bursdagskake helt for seg selv.

I en leken men harmonisk foto sesjon og uten tidspress, vil jeg fange ditt barns ekte personlighet, med naturlige, stemningsfulle og morsomme uttrykk. Dette vil gi deg og din familie en tidsreise tilbake i minnene, ta vare på de viktigste øyeblikkene i livet ditt, fortelle din livshistorie og skape glede. Resultatet blir vakre bilder som vil bli verdsatt i generasjoner. 

Vil du planlegge din photoshoot?

Normannsgata 5

0655 Oslo

Tel: 92019897

annetoveorkephotography@gmail.com

 

Supert! Melding mottatt.

bottom of page